Sastojci
Biskvit
- 6žumanjaka
- 6 žlicašećera
- 6 žlicamlijeka
- 6 žlicaulja
- 6 žlicabrašna
- 2 žlicekakao
- 1/2 vrećicepraška za pecivo
Krema
- 6bjelanjaka
- 12 žlicašećera
- 1/2 lvode
- 3 vrećicepudinga od banana
Za ukras
- čokoladna glazura
- ilišlag krema
Priprema
- 1Pjenasto umutiti žumanjke sa šećerom.
- 2Dodati tekuće sastojke pa dobro umutiti a zatim
lagano umiješati krute sastojke. - 3Izliti u lim br.26 ili u četvrtastu tepsiju.
- 4Peći na 180c 10 min., a ja zatim smanjim na 150c i pečem još
15-tak min. - 5Odvojiti par žlica vode da se umute pudinzi, ostatak vode staviti
da provre skupa sa šećerom. - 6Skuhati pudinge, pa u vruću kremu dodati šaum od bjelanjaka.
Po želji može se dodati još malo i ekstrata od banana. - 7Izliti vruću kremu na vruć biskvit.
- 8Ostaviti da se dobro ohladi pa ukrasiti po želji čokoladnom
glazurom ili šlag kremom
( ja sam stavila 2 šlag kreme od čokolade)
Izvor: www.coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar