Sastojci
Za biskvit
- 1jaje
- 1 šalica 2 dlšećera
- 1 šalica 2 dlmljevenih oraha
- 1 šalica 2 dlmlijeka
- 1 šalica 2 dlglatkog brašna 550
- 1 dlulja
- 1/2 vrečicepraška za pecivo
Za kremu
- 2pudinga Bourbon Vanilija premium – dolcela
- 6 žlicešećera
- 6 dlmlijeka
- 20 dagmaslaca
Za posipavanje
- naribana čokolada
Priprema
- 1/slika/1866337/Pripremiti sve sastojke za tijesto: prvo dobro izmiješati jaja i šećer, zatim dodati ostale sastojke, pa sve dobro izraditi.
- 2/slika/1866339/Smjesu izliti u namašteni lim veličine 35x20 cm i peči u pećnici na 180°C 30-35 minuta ovisno o debljini biskvita.
- 3Još topli biskvit poškropiti sa rumom
- 4/slika/46831/Skuhati puding, mlijeko i šećer, zatim ohladiti te umiješati razrađeni maslac. Sve dobro izmiksati i sa tom kremom premazati biskvit u limu za pečenje. Kremu posipati naribanom čokoladom.
Posluživanje
Moj savjet:
Nakon što sam iprobala novi proizvod “Podravkinog” branda “dolcela”- puding Bourbon Vanilija premium, koristeći ga u pripremi ovog kolača , predlažem i svima vama, kojima se sviđa ovaj jednostavan kolač, da ga probate i na ovaj način……
Nakon što sam iprobala novi proizvod “Podravkinog” branda “dolcela”- puding Bourbon Vanilija premium, koristeći ga u pripremi ovog kolača , predlažem i svima vama, kojima se sviđa ovaj jednostavan kolač, da ga probate i na ovaj način……
Izvor: www.coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar