srijeda, 4. lipnja 2014.

Tortelloni sa šampinjonima


Priprema

1. Na mješavini maslaca i ulja stavite šampinjone narezane na listiće, mrkvu,tikvice, mladi luk, posolite i pirjajte u vlastitom soku da tekućina ispari.
2. Umiješajte vrhnje, sok limuna, po potrebi još malo posolite, popaprite i kuhajte još 1- 2 minute.
3. Tortellone skuhajte prema uputi na pakiranju,umiješajte u pripremljeni umak, posipajte peršinom, poprženim pinjolima i poslužite uz salatu od matovilca.

Osnovni podaci

Broj porcija: 
2
Trajanje pripreme: 
25 minuta
Vrsta jela: 
Tjestenina
Glavni sastojak: 
Aurelia tortelloni
Način pripreme: 
Kuhanje
Slijed: 
Glavno jelo

Sastojci

1 paket Aurelia Tortellona kozji sir i crne masline
300 g šampinjona 
100 g naribane mrkve 
150 g naribanih tikvica 
100 ml punomasno vrhnja za kuhanje
Žlica limunova soka 
3- 4 mlada luka narezana na trakice 
3 žlice ulja 
20 g maslaca 
Sol 
Bijeli papar u prahu 
1 žlica nasjeckanog peršina 
2 žlice poprženih pinjola

http://www.gastro.hr/

0 komentari:

Objavi komentar