subota, 17. svibnja 2014.

Čudo od jednog jaja

Novi okus – starog kolača…..

Sastojci

Priprema

Težina:Jednostavno
  1. 1Čudo od jednog jaja/slika/1866337/
    Pripremiti sve sastojke za tijesto: prvo dobro izmiješati jaja i šećer, zatim dodati ostale sastojke, pa sve dobro izraditi.
  2. 2Čudo od jednog jaja/slika/1866339/
    Smjesu izliti u namašteni lim veličine 35x20 cm i peči u pećnici na 180°C 30-35 minuta ovisno o debljini biskvita.
  3. 3
    Još topli biskvit poškropiti sa rumom
  4. 4Čudo od jednog jaja/slika/46831/
    Skuhati puding, mlijeko i šećer, zatim ohladiti te umiješati razrađeni maslac. Sve dobro izmiksati i sa tom kremom premazati biskvit u limu za pečenje. Kremu posipati naribanom čokoladom.

Posluživanje

Moj savjet:
Nakon što sam iprobala novi proizvod “Podravkinog” branda “dolcela”- puding Bourbon Vanilija premium, koristeći ga u pripremi ovog kolača , predlažem i svima vama, kojima se sviđa ovaj jednostavan kolač, da ga probate i na ovaj način……

Izvor: www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar