Priprema
1. Na mješavini maslaca i ulja stavite šampinjone narezane na listiće, mrkvu,tikvice, mladi luk, posolite i pirjajte u vlastitom soku da tekućina ispari.
2. Umiješajte vrhnje, sok limuna, po potrebi još malo posolite, popaprite i kuhajte još 1- 2 minute.
3. Tortellone skuhajte prema uputi na pakiranju,umiješajte u pripremljeni umak, posipajte peršinom, poprženim pinjolima i poslužite uz salatu od matovilca.
2. Umiješajte vrhnje, sok limuna, po potrebi još malo posolite, popaprite i kuhajte još 1- 2 minute.
3. Tortellone skuhajte prema uputi na pakiranju,umiješajte u pripremljeni umak, posipajte peršinom, poprženim pinjolima i poslužite uz salatu od matovilca.
Osnovni podaci
Broj porcija:
2
Trajanje pripreme:
25 minuta
Vrsta jela:
Tjestenina
Glavni sastojak:
Aurelia tortelloni
Način pripreme:
Kuhanje
Slijed:
Glavno jelo
Sastojci
1 paket Aurelia Tortellona kozji sir i crne masline
300 g šampinjona
100 g naribane mrkve
150 g naribanih tikvica
100 ml punomasno vrhnja za kuhanje
Žlica limunova soka
3- 4 mlada luka narezana na trakice
3 žlice ulja
20 g maslaca
Sol
Bijeli papar u prahu
1 žlica nasjeckanog peršina
2 žlice poprženih pinjola
300 g šampinjona
100 g naribane mrkve
150 g naribanih tikvica
100 ml punomasno vrhnja za kuhanje
Žlica limunova soka
3- 4 mlada luka narezana na trakice
3 žlice ulja
20 g maslaca
Sol
Bijeli papar u prahu
1 žlica nasjeckanog peršina
2 žlice poprženih pinjola
http://www.gastro.hr/
0 komentari:
Objavi komentar