Sastojci
- Mera je casa od 2 dcl.
- 1 casatecnog jogurta
- 1 casamleka
- 1 casaulja
- 1 casakokosa
- 1vanil secer
- 2 casesecera
- 2 casebrasna
- 1 kasicicapraska za pecivo
- Glazura:
- 100 grCokolade
- 3 kasikeulja
Priprema
- 1Tim redom, varjacom ili spatulom, umesajte sve sastojke (ja ostavim par minuta secer u jogurtu i mleku da se pocne topiti). Ulijte u manji, namasecen i pobrasnavljen pleh (20x17) i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni, nekih 30-tak minuta. Proverite cackalicom da li je pecen. Na pari, ili tihoj vatri, otopite cokoladu sa uljem i prelijte preko kolaca.Cim se glazura stegne mozete ga seci.
Posluživanje
Jednostavnije ne moze biti :)..a kolac je socan i ukusan, uopste nije suv. Jako lepo pase uz kaficu
Izvor: coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar