- Sastojci:1 kg ćevapaZa nadev:2 krompira2 jaja150g mladog sira150 ml neutralne pavlake za kuvanjeso biber vegeta po ukusu150g kačkavalja rendanog
- Priprema:Krompir izrendati, posoliti, pobiberiti. Jaja umutiti pa dodati neutralnu pavlaku.
Dodati izgnječn mladi sir, posoliti po ukusu. Ćevape složiti u krug ako su višii od posude u koju se slažu nožem iseći vrhove, zatim na dno tepsije staviti polovinu rendanog krompira pa na to staviti ćevape i one odsečene deliće ćevapa ponovo staviti krompir, ponovo ćevape, preliti sa prelivom, staviti malo bibera, pokriti folijom i staviti u rernu na 180 stepeni 60 minuta.
Posle preko gotovog preliva staviti rendani sir i pustiti u isključenoj rerni da se otopi. Prijatno!
Izvor: oklagija.rs
0 komentari:
Objavi komentar